INSPIRATIONAL USE OF ARCGIS IN PRACTICE: INŠPIRATÍVNE IMPLEMENTÁCIE ARCGIS V PRAXI (GeoKARTO: ZBORNÍK ABSTRAKTOV Z MEDZINÁRODNEJ KONFERENCIE, 2024)
GIS v súčasnosti umožňuje širokú škálu úkonov a výstupy nie sú obmedzené lenna grafické mapy. Celé odvetvie sa posúva viac do sféry informačných technológií a digitálna kartografia predstavuje len jednu významnú časť. V sérii prípadových štúdií z rôznych oblastí autor prezentuje širokú škálu implementácií systému ArcGIS v Slovenskej republike a vo svete.Prezentácia obsahuje vizualizácie priestorových analýz a živé ukážky online aplikácií.